Even voorstellen!

Een dikke twee uur, stampvol met popmuziek van eigen bodem. Dat stond er op het programma voor de Sounds of Caecilia, 4 en 5 november. Dit waren de toppers op het podium!

Groot in Waalwijk en omstreken:
Josefine Wijnhoven. Ze stond al op vele podia en is een echte allrounder. Van een kleine intieme ceremonie naar grootste proms-producties. Josefine maakte een onuitwisbare indruk met haar deelname aan de Passie van de Langstraat. Van kleine liedjes, naar groot feest, Josefine kan het en dat gaat ze zeker laten zien! 

Wie wordt de volgende Meau? Dat blijft koffiedik kijken, maar hoe leuk zou het zijn als die artiest uit Lieshout komt? Misschien kunnen we singer-songwriter
Suze van de Nieuwenhof een zetje in de goede richting geven! 

‘Ik was ooit bij een van zijn eerste optredens’, wie weet kan jij dat over een paar jaar wel zeggen. Want Lars van Bokhoven zingt ook mee. Als slagwerker bij de harmonie kent Lars het Sounds podium natuurlijk goed, maar dit wordt z’n eerste Sounds als zanger op het podium. Al is hij artiest in opleiding, een stem hoeft hij niet meer te vinden, want zingen kan hij! 

Hoe groot het podium ook is, het is per definitie te klein als George Blanken mee doet. Zo verdween hij tijdens de vorige editie van de Sounds of Caecilia al zingend de zaal in. Een rasentertainer met een dijk van een stem en een stuwmeer vol ervaring. Dat alles neem hij mee het podium van de Sounds of Caecilia op. 

Jazeker! Hij mag niet ontbreken en daarom is hij er weer bij! Uw favoriete barman Karel Huijgens krijgt een bijzonder plekje achter een bijzondere tap! 4 en 5 november..

Ze stond een paar weken geleden nog op het podium met Waylon.
Een grote naam, maar zelfs naast hem staat Evi Schuts haar mannetje. Ze maakt grote indruk met haar stem, op het Nuenense promsfestival, maar ook al tijdens de vorige editie van de Sounds of Caecilia. Deze Sounds of Caecilia neemt Evi de nodige rock en ook een paar
megahits van de afgelopen jaren voor haar rekening.

Een ras-entertainer, feestbeest in lederhose en zelfs een vrouw met baard tijdens een eerder harmonieconcert.
Duizendpoot Toon Christiaens neemt je mee door ons Nederpopfestijn als presentator en zanger. De frontman van de Party Hosen zette al menig feesttent op z’n kop en gaat dat nu weer doen.

Joost Manders neemt je mee op die reis door Nederpopland. Hij heeft zijn sporen verdiend. Als zanger van de Blues Brothers Coverband en Rock the Opera is dit een man die van alle markten thuis is. Dat gaat Joost ook op het Sounds of Caecilia laten zien!