Afsluiting in Openluchttheater Mariahout

MARIAHOUT – Harmonie St Caecilia sluit zeven juli haar muzikale seizoen af in het Openluchttheater Mariahout. Zomerse sferen, een prachtige decor en de orkesten van St Caecilia, ingrediĆ«nten voor een top avond in het theater. Mocht de zomeravond toch iets te Hollands blijken, dan wordt er uitgeweken naar het Dorpshuis in Lieshout.

Tijdens het concert in Mariahout zal zowel de slagwerkgroep als het harmonieorkest een optreden verzorgen. Daarnaast eert de harmonie ook haar jubilarissen en wordt het nieuwe concerttenue van het harmonieorkest gepresenteerd.

Hoe dat nieuwe tenue er uit ziet is nog geheim, maar om een tipje van de sluier op te lichten: Het wordt een donker gekleurd, maar niet volledig zwart, modern pak met een kleuraccent. Nieuwsgierig? Kom dan vooral naar het Openluchttheater Mariahout. Het concert is namelijk niet alleen interessant vanwege de kleding, ook muzikaal hebben de orkesten veel te bieden.

In andere jaren betekent het afsluitingsconcert het begin van de zomervakantie en dus is het ook de laatste muzikale uitspatting van het muziekseizoen. Dit jaar is het anders, want het harmonieorkest en de slagwerkgroep reizen anderhalve week later af naar het Duitse Dotternhausen. Onder de rook van Stuttgart neemt het harmonieorkest deel aan het concours georganiseerd door de bevriende harmonie Mv Dotternhausen.

Toegang tot het concert in het Openluchttheater Mariahout is gratis en het concert start om half negen.