Feestelijk Nieuwjaarsconcert in Dorpshuis

Harmonie St Caecilia geeft zondag elf januari haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. De verschillende orkesten van de Lieshoutse en Mariahoutse harmonie luiden in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout het nieuwe jaar in. Ook worden de jubilarissen, waaronder platina lid Jan Heesakkers, gehuldigd.

Het nieuwe, muzikale jaar is pas echt begonnen als de klanken van het Lieshoutse nieuwjaarsconcert hebben geklonken. Zondag zijn de deuren van het dorpshuis vanaf 12.45 uur gratis open voor iedereen die met de harmonie het nieuwe jaar in wil luiden. Een fris, vrolijk en licht programma staat voor het publiek klaar. Naast het harmonieorkest speelt ook de slagwerkgroep van St Caecilia.

Harmonie St Caecilia kent al jaren een volle lijst aan jubilarissen. Dit jaar jubileren negen leden en ondersteunend leden, waaronder zelfs een platina lid. Oud dirigent Jan Heesakkers is zeventig jaar lid van St Caecilia en ook zijn zoon, Pierre Heesakkers, viert dit jaar zijn veertig jarig jubileum.

Naast de familie Heesakkers vieren Martin Jacobs (40 jaar lid), Josephien Timmers, Bert Timmers, Marjan Boekweit en Martien van Rooi (25 jaar lid), Zus Swinkels en Toon Vermeltfoort (25 jaar ondersteunend lid) hun jubileum. Na het concert is er ruimte om de jubilarissen te feliciteren.

Het nieuwjaarsconcert van harmonie St Caecilia start zondag elf januari om 13.00 uur in het Dorpshuis aan de Grotenhof in Lieshout. Toegang is gratis.