kaartjes Cesar Zuiderwijk – Sounds of Drums

Cesar Zuiderwijk komt naar Laarbeek! Als special guest speelt de Golden Earring drummer mee in de theatershow ‘Sounds of Drums’ van de Slagwerkgroep van Harmonie St Caecilia. Het spektakel vindt 25 juni plaats in Muziekcentrum ’t Anker in Beek en Donk.

Sounds of Drums is normaal gesproken al een spektakel, maar dit jaar doen de Lieshoutse slagwerkers er dus een schepje bovenop met een gast van wereldformaat. Zuiderwijk is naast de Golden Earring ook bekend als jurylid in SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. Zuiderwijk treedt op samen met de Slagwerkgroep, maar zal ook solo alles uit de kast halen.

Slagwerkspektakel

Maar er is meer! Het publiek wordt in de theatervoorstelling meegenomen in de wereld van slagwerk en percussie; van de puurste vorm van muziek tot maximaal spektakel! Samen met de aanwezige zangers en zangeressen kan er worden meegezongen met bekende hits en kan het publiek de handen in de lucht gooien met een live DJ-act, ondersteund door de slagwerkgroep.

Kortom: alle elementen voor een spectaculaire en swingende show zijn aanwezig. Laat je onderdompelen in de wereld van het slagwerk en ben erbij! Zaterdag 25 juni, aanvang 20:15 uur; in Muziekcentrum ’t Anker, Beek en Donk. Kaarten – €17,50.