St Caecilia en De Raopers pakken uit met songfestivalfeest ‘Sounds of Eurovision’

LIESHOUT –  Vergeet Ahoy Rotterdam, het Dorpshuis Lieshout wordt 14 februari de place to be voor Songfestivalminnend Nederland. Harmonie St Caecilia maakt zich, in samenwerking met c.v. de Raopers, klaar voor een Songfestival extravanganza: ‘De Sounds of Eurovision’. En ja er mag live gestemd worden! 

Wellicht zetten we wat hoog in, maar gezellig wordt het zeker! Het ‘te Deum’ zal in ieder geval klinken in de grote zaal van het Dorpshuis, net als een heel scala aan songfestivalhits, van stokoud tot gloednieuw, van overheerlijke foute clichés tot onverwachte juweeltjes. Dat alles wordt ‘verrijkt’ met acts. Het ‘echte’ songfestival schuurt met alle gekkigheden al tegen het carnavaleske aan en juist daar weet carnavalsvereniging de Raopers wel raad mee.

Het harmonieorkest van St Caecilia wordt de 14e februari versterkt met combo en zangers en met de bovengenoemde gekkigheid erbij wordt het een avond om nooit te vergeten.

Kaartjes zijn te koop bij DA Mark in de Dorpsstraat in Lieshout en kosten €8,50 per stuk. Let op, er zijn alleen staanplaatsen. De zaal gaat om 20:00 uur open, het concert start om 20:30 uur.