St Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen

Lieshout – Staat het schuurtje nu echt te vol, of is uw fiets juist aan vervanging toe? Harmonie Sint Caecilia organiseert 10 augustus voor de 10e keer haar jaarlijkse tweedehandse fietsenbeurs.

Voor kopers een mooi moment om op jacht te gaan naar een andere fiets; voor uzelf – uw kinderen of voor uw kleinkinderen. Voor verkopers een mooi moment om van een fiets af te komen. U kunt hem zelfs schenken aan de vereniging.

Op de beurs worden fietsen verkocht door harmonieleden voor een afgesproken prijs. Vijftien procent van de opbrengst is voor de vereniging. Regelmatig worden er ook fietsen geschonken aan de club. De fietsen worden daarvoor zelfs bij u opgehaald. Voor een schenking van een tweedehands fiets kunt u nu al contact opnemen met Adriaan Schepers via 0499-422348. Dan wordt de fiets voorafgaand aan de fietsenbeurs al nagekeken.

Fietseigenaren die hun fiets willen verkopen mogen die 10 augustus inleveren tussen 9 en 10 uur. Na afloop van de beurs kan de opbrengst worden opgehaald. De verkoop loopt die dag van 10.30 tot 13 uur. Het speelplein van kindcentrum de Sprankel, aan de Grotenhof in Lieshout, staat dan weer vol mooie fietsen. Komt u ook een kijkje nemen?