Zo’n 150 fietsen op fietsenbeurs St Caecilia

LIESHOUT – Het speelplein van Kindcentrum De Sprankel wordt zaterdag elf augustus weer gevuld met tweedehands fietsen. Harmonie St Caecilia heeft er zo’n 150 verzameld. De muziekvereniging organiseert dan haar jaarlijkse fietsenbeurs voor kopers en verkopers.

De verkoop vindt plaats tussen 10:30 tot 14:00 uur. Zoek je een goede tweedehands fiets? Of wil je er een kwijt? Dan is de fietsenbeurs de ideale plek. Vorig jaar wist de muziekvereniging zo’n 200 fietsen te verzamelen. Van kinderfietsen, tot een degelijke fiets voor de middelbare school of een kroegfiets. Daarnaast zijn er ook accessoires te koop.

Hoe werkt het? Verkopers kunnen van 9:00 tot 10:30 uur de fiets inleveren bij het speelterrein aan de Grotenhof. De verkoper bepaalt samen met een harmonielid wat de fiets moet opleveren. De harmonieleden proberen de fiets later te verkopen. Tussen 14:00 en 15:00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden. Natuurlijk mag een fiets ook geschonken worden.

Door een fiets te kopen of verkopen op de fietsenbeurs ondersteunt u de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging. Vijftien procent van de opbrengst gaat namelijk naar St Caecilia, de overige vijfentachtig procent is voor de verkoper.