Ben erbij! St Caecilia verkoopt 19 augustus weer fietsen

Lieshout – Harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout verkoopt 19 augustus aanstaande weer tweedehands fietsen. Een degelijke fiets voor de middelbare school, een mooie tweedehands fiets, een kroegfiets of goede accesoires, op de jaarlijkse fietsenbeurs is vanalles voor een goede prijs te vinden.

19 Augustus vult St Caecilia de speelplaats van Kindcentrum De Sprankel aan de Grotenhof met fietsen. GeĂ¯nteresseerden kunnen van 10:30 tot 14:00 uur terecht . Toegang tot de beurs is gratis.

Ook verkoop

De harmonie zorgt voor een leuke beginvoorraad van fietsen, maar hoe meer fietsen, hoe beter! Een fiets verkopen kan dus ook. Verkopers kunnen van 9:00 tot 10:30 uur de fiets inleveren. De verkoper bepaalt wat de fiets moet opleveren, het verkopen doen de aanwezige harmonieleden. Tussen 14:00 en 15:00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden. Natuurlijk mag een fiets ook geschonken worden.

Vijftien procent van de opbrengst gaat naar de muziekvereniging, De overige vijfentachtig procent van de opbrengst is voor de verkoper. Elektrische fietsen worden niet aangenomen en verkocht. Fietsen kunnen ook bij u thuis opgehaald worden, bel daarvoor 0499 422348