Epische slagwerkstrijd in ‘Sounds of Drums – the battle!’

De slagwerkgroepen van Lieshout/Mariahout en Heesch presenteren met trots hun nieuwe theatershow ‘Sounds of Drums – the Battle!’, een show die je van begint tot eind op het puntje van je stoel zal houden.

Na het succes van de wereldreis in 2018 en de samenwerking met Cesar Zuiderwijk in 2022, slaan de slagwerkers uit Lieshout deze keer de handen in een met de slagwerkgroep uit Heesch. Samen gaan ze de strijd aan met elkaar én tegen elkaar, vechten ze met draken en het leger en gaan ze ‘the battle’ aan met nog veel meer! De avond werkt toe naar een climax, waarbij de show wordt afgesloten met een combinatie van slagwerk die je nooit eerder zag.

Tijdens deze unieke samenwerking wordt er één super-ensemble gevormd, waarbij meer dan 30 slagwerkers het podium zullen delen. Dit opent deuren naar unieke acts en bijzondere muziek. Een ervaring die je absoluut niet wilt missen.

Laat je betoveren door de magie van slagwerk en ga samen ‘the battle’ aan tijdens de show op 30 november in het Dorpshuis in Lieshout óf 14 december in Theater de Pas in Heesch.