Gratis vervoer ouderen naar jubileumzondag Sounds of Caecilia XXL

LIESHOUT Harmonie St Caecilia verzorgt op zondagmiddag 10 juli speciaal vervoer voor ouderen en minder validen van en naar haar jubileumfeest. De Lieshoutse en Mariahoutse harmonie viert van 8 tot 10 juli groots feest vanwege de jubilea van de slagwerkgroep (60 jaar) en van de vereniging (140 jaar). De zondagmiddag staat in het teken van concertwedstrijden en om iedereen de mogelijkheid te bieden om daarvan te genieten rijdt er speciaal vervoer.

Het gratis vervoer wordt mogelijk gemaakt door de Zonnebloem afdeling Lieshout, Dorpsraad Lieshout en Zorg om het Dorp Mariahout in het kader van de burger initiatief bijdrage.

De bus is bedoeld voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om op eigen gelegenheid naar de feesttent op het Floreffeveld te komen. De zondagmiddag is juist erg geschikt om rustig, onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van topmuziek uit de regio. Op het podium orkesten met een licht en op show gericht programma. Ook het eigen harmonieorkest speelt de hoogtepunten van haar promsprogramma.

De feesttent opent om 11:30 haar deuren met vanaf 12:00 uur een optreden van het seniorenorkest. De deelnemende orkesten zijn: St Caecilia Lieshout/Mariahout, Harmonie O&U Beek en Donk, Fanfare St Lucia De Mortel, Fanfare St Cecilia Zijtaart en Harmonie Phileutonia Helmond. Tijdens de orkestwisselingen spelen de opleidingsorkesten van St Caecilia. De prijsuitreiking is tussen 19:00 uur en 19:30 uur.

Wilt u opgehaald worden? Opgeven kan via de zonnebloem bij Mw. Jolanda Jacobs: m.jacobs40@chello.nl of tel. nr. 0499-423610 na 18:00 uur. Deelnemers kunnen ook gebruik maken van een arrangement met twee koffie en een appelflap. Als u terug naar huis wilt wordt u met het eerstvolgende ritje terug gebracht.

Harmonie St Caecilia heeft als doel tijdens het weekend zo veel mogelijk mensen te laten genieten van verschillende activiteiten. De vereniging hoopt met de vervoersactie ook de laatste drempel om naar het concert van zondag te komen weg te nemen.