Oliebollenconcert Jeugd Harmonie St Caecilia

LIESHOUT – Na het gezellige nieuwjaarsconcert van de Slagwerkgroep en het Harmonieorkest van Harmonie Sint Caecilia is het nu de beurt aan de jongere garde van de vereniging. In het Oliebollenconcert op zondag 15 januari zullen de vier opleidingsorkesten een spetterend repertoire ten gehore brengen!

In afwisseling met elkaar presenteren de slagwerkers van de Leerling Slagwerk Orkest, de Junior Drum Performance en de blazers van het Leerlingenorkest en het Opleidingsorkest, een boeiend muzikaal programma. Ook bij dit concert zullen de vrolijke marsen, de Afrikaanse ritmes en de vette filmmuziek niet ontbreken.

Daarnaast zal onze presentator u met sprankelende toelichtingen door het programma leiden zodat u weet wanneer u mee kunt swingen en zingen. Aan het einde van het concert wordt iedereen voorzien van een oliebol en zullen we met zijn allen toosten op een zeer voorspoedig en muzikaal 2017!

Het Oliebollenconcert start om 11.00 uur in de grote zaal van Het Dorpshuis in Lieshout. Tot ziens bij ons concert aanstaande zondag, waarbij de toegang natuurlijk gratis is.