Slagwerkgroep St Caecilia gaat het theater in met eigen show

LIESHOUT – De Lieshoutse en Mariahoutse slagwerkers nemen je mee op een indrukwekkende, spectaculaire en vooral swingende reis rond de wereld in de theatershow ‘Sounds of Drums – Around the world’. Het podium van Dorpshuis Tejater is 28 en 29 oktober volledig het domein van de Slagwerkgroep St Caecilia.

Kijk hier voor kaartjes: www.vierbinden.nl/onstejater

De theatervoorstelling vertelt het verhaal van vier straatmuzikanten die met hun zuurverdiende geld op reis gaan. Ze doen daarbij verschillende continenten aan. Het wordt een reis vol muzikale ontmoetingen, mooie nieuwe vriendschappen en er gaat letterlijk een wereld aan slagwerkmuziek voor ze open.

De Lieshoutse en Mariahoutse slagwerkgroep wordt bijgestaan door een klein leger aan gastmuzikanten, blazers, combo en theaterkoor Nutsz uit Mierlo. Nutsz is een enthousiaste en veelgevraagde groep zangers en zangeressen die al jaren aan de weg timmert in theaterland. Het geheel breng, onder leiding van instructeur Rob van der Sommen, 22 muzikale acts ten gehore.

De voorstelling wordt zaterdag 28 oktober (20:30 uur) en zondag 29 oktober (14:00 uur) gespeeld in het Dorpshuis in Lieshout. Sounds of Drums is onderdeel van het programma van Dorpshuis Tejater, kaartjes zijn via die website te koop; www.vierbinden.nl/onstejater. Tijdens de seizoen afsluiting van St Caecilia, maandagavond 17 juli aanstaande in het Openluchttheater Mariahout, worden ook kaarten à €12,50 verkocht.