Laat je betoveren door de Sounds of Christmas

LIESHOUT – Met een prachtig kerstconcert en een sfeervol ingericht winterplein brengt Harmonie St Caecilia zaterdagavond 15 december de feestdagen naar Lieshout. Het groot harmonieorkest van de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging verzorgt het Sounds of Christmas muziekspektakel samen met topzangeressen Franka van Dommelen en Femke Schmitz.

Klassieke kerstmuziek, prachtige zang en de natuurlijk ook de nodige kerstkrakers, het belooft een bijzonder sfeervolle avond te worden. Het harmonieorkest van Harmonie St Caecilia pakt groots uit. Van de Poort van Binderen, tot achteraan in de kerk, het hele terrein wordt omgetoverd tot winterwonderland.

De Sounds of Christmas wordt elk jaar verzorgd door een ander orkest van St Caecilia, dit jaar is het de beurt aan het harmonieorkest, net als de allereerste editie. Muzikanten en bezoekers denken nog met veel plezier terug aan die eerste Sounds of Christmas. Alles lijkt erop dat het weer zo’n feest gaat worden.

De mis
Voorafgaand, maar niet aansluitend, aan het concert wordt de gebruikelijke mis van zaterdagavond gewoon gehouden. De harmonie zorgt in samenspraak met het kerkbestuur dat beide gebeurtenissen elkaar niet in de weg zitten. Natuurlijk zijn alle bezoekers uitgenodigd om na de mis, ook voor het kerstconcert te blijven zitten.

Tijden
Het concert start om 21:00 uur, om alvast in de stemming te komen is het kerstplein al direct na de mis, om 19:45 open. Toegang tot het concert is gratis, een kleine bijdrage na afloop wordt gewaardeerd. Ook na afloop van het concert is het kerstplein open om onder het genot van een hapje en een drankje na te genieten.