Feestband STOOT! op zaterdag Sounds of Caecilia XXL

 LIESHOUT – De topband STOOT! is de slotact op de zaterdag van het Sounds of Caecilia XXL jubileumweekend. STOOT! stond al eerder op Paaspop en speelt op vele festivals en feesten door het hele land. Met de muzikanten van STOOT! op het podium wordt zaterdagavond 9 juli gegarandeerd een groot feest.

De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben hun show volledig ingericht voor het bredere publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Van de tophits van nu tot de foutere nummers uit de jaren 90 en alles er tussenin.

De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land. Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers.

Programma

STOOT! sluit de avond af, maar voorafgaand aan hun show is er ook een vol en spectaculair programma in de feesttent. De slagwerkgroep van St Caecilia laat zich van haar beste kant zien in een spetterende slagwerkshow. Daarna volgt het hoogtepunt van de Dorpenbattle Lieshout VS Mariahout tijdens de finale van die battle op het podium. Het feest is dus compleet met de afsluiter STOOT! O ja, toegang is gratis!