Mariahout wint weer, tussenstand DorpenBattle 1-4

 

BEEK EN DONK – Mariahout ‘is on a roll’! Het ene na het andere punt wordt binnen gesprokkeld. Dit keer zijn het Hein en Wim van CV de Heikneuters die Maarten en Martijn van CV de Raopers wisten te verslaan.

De twee prinsen van carnavalsverenigingen kregen de opdracht om op neutraal terrein (lees Piet van Thielplein, Beek en Donk), op een normale zaterdag buiten en het carnavalsseizoen, een zo lang mogelijke polonaise te regelen.. in VIJF minuten! De duo’s schoten vol goede moet alle kanten op. Alle hoeken van het plein zijn gezien.

Een beetje ongemakkelijk is het wel, een hossende massa mensen die een beetje onwennig de polonaise loopt. Toch lukte het beide duo’s een flinke rij mensen het hele nummer Polonaise Hollandaise uit te laten hossen. Wie er wint? CV de Heikneuters had met 24 polonaiselopers twee man meer dan CV de Raopers. Een punt voor Mariahout dus.

Niets gevreesd voor Lieshout, de achterstand kan nog ingelopen worden. Binnenkort verschijnt de horecabattle tussen De Pelgrim en het Bavaria Brouwerij Cafe online. Ook de biljarters gaan nog de strijd aan.