St Caecilia en al het moois van Jacques Brel

Mariahout – St Caecilia neemt je mee naar Frankrijk, in ons eigen Mariahout. Geen uren in de auto over de route du soleil, maar hooguit een kwartiertje op de fiets! Samen met zangeres Micheline Van Hautem en bastrombonist Jos Jansen vertolkt St Caecilia de prachtige chansons van Jacques Brel, vrijdag 31 mei aanstaande.

Tijdens Brel & Brass nemen de muzikanten je mee door het oeuvre van Brel en dat in de sfeervolle setting van het Openluchttheater. Van Hautum is een gevestigde naam in de Vlaamse zangwereld. Ze zong in meerdere popgroepen, zong chansons en jazz in onder meer New York. Ze brak door met haar interpretaties van de chansons van Brel. Iets wat ze ook met volle overgave gaat laten horen, samen met St Caecilia. 

Jos Jansen is een grootheid op de Bastrombone. Bijna twintig jaar speelde hij bij de Marinierskapel en reist de wereld over als solist. Hij toert met Micheline door het land met Brel & Brass. De volgende stop is met St Caecilia in het Openluchtteater Mariahout, vrijdagavond 31 mei. De poort gaat om 19:30 uur open. Kaartjes zijn te krijgen via de website van het Openluchttheater Mariahout.