Lid worden? Muziekles? Kom bij St Caecilia!

Wat leuk dat je interesse hebt in Harmonie Sint Caecilia! We zijn een grote, gezonde en gezellige club. Hoe meer zielen hoe meer vreugd geldt zeker ook voor ons. 

Wil je een zoon of een dochter aanmelden voor muziekles? Of een van onze leuke projecten voor de aller kleinsten? Bespeel je al een instrument en heb je interesse om lid te worden? Via deze pagina kom je snel waar je moet zijn.

De aller kleinsten
Voor jongste muzikantjes in spe lopen er regelmatig projecten om kennis te maken met het maken van muziek. De succesvolle eerste ronde van Muziekmaatjes is achter de rug, maar het project komt zeker terug. Klik hier voor meer informatie en heb je interesse mail vooral naar info@harmonielieshout.nl

Blokfluit
De blokfluit is een goed instrument om de eerste stappen in de blaasmuziek te zetten. Harmonie St Caecilia verzorgt blokfluitlessen bij voldoende animo. Voor slagwerkers in spe zijn er ook minislagwerklessen. Voor meer informatie, stuur een mail naar info@harmonielieshout.nl

Blaas en slagwerkinstrumenten
Ben je klaar om een instrument te leren spelen? Hier lees je meer informatie over hoe de muzieklessen zijn opgebouwd. Vragen? Stuur vooral een mail naar info@harmonielieshout.nl . Een aanmeldformulier vind je door hier te klikken.

Ervaren muzikanten
Ervaren muzikanten zijn natuurlijk ook welkom! Klarinetten, hoorns en  trompetten in het bijzonder. In overleg met de dirigent kunnen we kijken of- en waar er plek is in het orkest en wat het goede moment is om in te stromen. Om sfeer te proeven, kijk vooral op onze social mediakanalen Facebook en Instagram. Surf eens wat door de pagina‚Äôs van deze website. En op maandagavond ben je altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Neem even contact op via info@harmonielieshout.nl . Knoop doorgehakt? De formaliteiten vind je onder deze knop.