Jeugd St Caecilia geeft uitvoering onder de kiosk


LIESHOUT – Maandagavond 24 juni wordt gegarandeerd een fijne, muzikale zomeravond op De Heuvel in Lieshout. In samenwerking met leerlingen van de Bernadetteschool sluit de jeugd van Harmonie St Caecilia namelijk haar muziekseizoen feestelijk af. 

De verschillende opleidingsorkesten van Harmonie St Caecilia nemen deel aan het concert. Op het podium, onder de kiosk, laten de Junior Drum Performance onder leiding van Frank Reloe, de blokfluitleerlingen van Merel Peren en het Opleidings- en Leerlingenorkest onder leiding van Angelo Mariman horen wat ze kunnen. 

Een bijzonder moment zal het gezamenlijke optreden van de basisschoolleerlingen van de Bernadetteschool uit Mariahout en het Opleidingsorkest zijn. Samen spelen ze het nummer ‘Muziek is voor iedereen’. 

Overigens is het jeugdorkest van St Caecilia nog niet helemaal klaar met het seizoen. Ook tijdens de seizoensafsluiting van de twee hoofdorkesten zullen ze hun opwachting maken. De muziekavond in het Openluchttheater Mariahout belooft een zeer bijzondere te worden. 

De jeugd-seizoensafsluiting begint 24 juni om 19:00 uur op de Heuvel in Lieshout. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de grote zaal van het Dorpshuis.