St Caecilia betovert met Sounds of Christmas

LIESHOUT – Sfeervol, betoverend en prachtig. Het Sounds of Christmas kerstconcert van Harmonie St Caecilia heeft alle verwachtingen overtroffen.  Op een enkele bank na zat de St Servatiuskerk in Lieshout vol. Solisten Franka van Dommelen en Femke Schmitz zorgen voor kippenvel en het harmonieorkest onder leiding van Johan Smeulders speelde de sterren van de hemel.

Vuurkorven, een kerstkinderkoor, overal lampjes, en een mini-kerst-markt. Het was erg koud aan het begin van de avond, maar dankzij warme chocolademelk en glühwein was dat goed te verdragen. Al bij de Poort van Binderen kwam de kerstsfeer je tegemoet en dat kerstgevoel is niet meer weg gegaan.  

Van ingetogen en fragiel naar bombastisch en spectaculair, met het prachtige ‘Russian Christmas Music’ maakt het harmonieorkest een stevige indruk aan het begin van het concert. Daarna was het aan ‘Little Drummerboy’  Joris Dankers om de show te stelen. Zangeressen Franka van Dommelen en Femke Schmitz maakten samen met organist Judith Curfs het plaatje compleet.