Toost met St Caecilia op het nieuwe jaar!

MARIAHOUT – Toost met de leden van Harmonie St Caecilia op het nieuwe jaar en geniet van ons nieuwjaarsconcert. Zondag 14 januari blaast de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging namelijk het jaar 2018 in. In Het Buurthuis in Mariahout geven het Harmonieorkest en de Slagwerkgroep acte de présence. Na het concert speelt ook het seniorenorkest tijdens de receptie bij de bar.

Voor de muziekvereniging is het een mooi moment om afscheid te nemen van 2017, een mooi jaar voor St Caecilia. De Slagwerkgroep geniet nog na van haar succesvolle theatershow. Overigens zijn tijdens het nieuwjaarsconcert dvd’s van de show te koop voor tien euro. Het harmonieorkest denkt nog met vele plezier terug aan haar concoursdeelname.

Maar St Caecilia wil zondag vooral vooruit kijken. 2018 gaat een jaar vol muzikale uitdagingen worden met veel projecten gericht op publiek en de gemeenschap. Zonder al te veel te verklappen kijkt het Harmonieorkest tijdens haar concert met een knipoog vooruit naar het komende jaar, het eerste jaar dat de nieuwe dirigent Johan Smeulders buiten het concours-keurslijf zijn stempel zal drukken op het orkest.

Nieuwsgierig? Kom luisteren! Het concert start om 13:00 uur in Het Buurthuis en de toegang is gratis.